България губи човешки животи като на война, а противоепидемичните мерки са

...
България губи човешки животи като на война, а противоепидемичните мерки са
Коментари Харесай

Призив към управниците в България: Хайде, спрете с тъпотиите, вие нормални ли сте?!

" България губи човешки животи като на война, а противоепидемичните ограничения са като не изключително комичен анекдот ". Такава позиция изрази работещият в Швейцария български академик доктор Аспарух Илиев. Ето какво написа той в персоналния си фейсбук профил:

Четвърта (за България действително трета) вълна на Ковид-19 с най-високата смъртност в Европа - това не е съответно ръководство, това е цялостна безредица и безпорядък. Единствено прекъсването на учениците от учебно заведение оказа помощ вълната да се омекоти, всички други " ограничения " са не изключително комичен анекдот.

И до момента в който зелените документи могат да подтикват имунизирането, което е похвално (но извънредно закъсняло и незадоволително в момента), дано избрани хора не си приписват заслугите от спонтанното намаляване на броя заболели.

Да, РНК вирусите следват вълнообразен ход в епидемиологичното си разпространяване, не знаем за какво.

Адекватно ръководство щеше да бъде да ограничим умрелите до средноевропейските равнища. Щом не сме го създали, значи не сме си свършили работата. Всеки ръководещ се справил чудесно, само че сме на второ място в света по умряли на глава от популацията.

Как става този " трик "? Нашите ръководещи в последните 2 години естествени ли са? България загуби население като в значителен боен спор, три пъти повече от други прилежащи страни, само че се хвалим по какъв начин сме страхотни. Хайде да спрем с тъпотиите един път вечно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР